PPCI adviseert

Waarom kiezen voor PPCI met C.O.S. Flexwerk contracten

Jij wilt ontzorgd worden van personeelsadministratie en salarisadministraties, maar met behoud van je eigen personeel. PPCI draagt de zorg van “jouw personeel” over aan C.O.S. Flexwerk die zich nauwgezet aan de gemaakte afspraken houdt. PPCI weet precies waar jij behoefte aan hebt. Nog een reden hebben om voor PPCI te kiezen? PPCI vindt dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk is. Juist daarom is er gekozen voor C.O.S. Flexwerk. Dit is een Stichting zonder winstoogmerk. Eventuele winsten worden omgezet in het financieren van werkloosheidprojecten om mensen maar weer aan het werk te helpen. Aan de andere kant worden deze winsten ook gebruikt voor microfinancieringen.

 

Flexibel werken en toch volgens de WWZ

De Wet Werk en Zekerheid met de nieuwe aangescherpte regels stelt je voor een nieuwe uitdaging. PPCI is in staat om met C.O.S. Flexwerk contracten jouw nieuwe medewerkers via plaatsvervangend werkgeverschap te laten werken, dan hoef je ze niet gelijk zelf in dienst te nemen. Juridisch gezien is C.O.S. Flexwerk hun werkgever en jij kiest/selecteert je eigen personeel en blijft flexibel. Je bepaalt uiteindelijk zelf hoelang het personeel nodig is. Je maakt gebruik van hun (jarenlange) kennis, met een minimum aan werkgeversrisico. Je bent helemaal goed bezig als je jongere medewerkers het vak laat leren van jouw vakbekwame medewerkers.

 

Jouw medewerkers zitten goed bij PPCI met C.O.S. Flexwerk contracten

De regels eisen dat C.O.S. Flexwerk moet voldoen aan het loonverhoudingsvoorschrift; volgens de wet moet C.O.S. Flexwerk werknemers dezelfde lonen en vergoedingen betalen als jij dat ook zou doen in gelijke of gelijkwaardige functies. Jouw medewerkers komen met een C.O.S. Flexwerk contract dan ook niets tekort. Bovendien zorgt de persoonlijke benadering door C.O.S. Flexwerk voor volledige tevredenheid bij iedereen. Dankzij onze ervaring in vele sectoren biedt PPCI, in samenwerking met C.O.S. Flexwerk, jouw onderneming meerwaarde.