Flexwerkformule

C.O.S. Flexwerk “uitzenden zonder werving”

De meeste payrollbedrijven profileren zich als administratieve specialisten. Ze zetten personeel op de payroll, maar blijven verder onzichtbaar. Medewerkers hebben geen aanspreekpunt. En aanvullende dienstverlening is er nauwelijks. Dat doet PPCI anders samen met C.O.S. Flexwerk. C.O.S. Flexwerk werkt met een uitzendvergunning. Daardoor heeft PPCI met de C.O.S. Flexwerk contracten meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld advies en begeleiding. PPCI laat jouw medewerkers persoonlijk door C.O.S. Flexwerk inschrijven. Jouw medewerkers kunnen dan ook voor vragen direct bij C.O.S. Flexwerk terecht. Deze dienstverlening stijgt ver uit boven een administratieve dienstverlener. Alleen plaatsvervangend werkgeverschap organisaties, zoals C.O.S. Flexwerk, voegen deze waarde toe voor jouw organisatie en jouw medewerkers. Dat is de meerwaarde van “uitzenden zonder werving”.

 

Altijd de optimale keuze

PPCI adviseert je graag over de beste oplossing om jouw organisatie flexibeler te maken. PPCI neemt samen met jou alle mogelijkheden van uitzenden zonder werving door en laat zien welke constructie van C.O.S. Flexwerk contracten het beste bij jou past. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor jouw medewerkers en jouw organisatie. Ook profiteren van de voordelen van uitzenden zonder werving? Maak een afspraak.

 

Flexibele arbeidscontracten

Het ene moment heb je maar een paar specialisten en medewerkers nodig en het andere moment werk je met een maximale bezetting. PPCI helpt je met C.O.S. Flexwerk contracten aan een flexibele bedrijfsvoering. Er zijn heel veel verschillende flexibele arbeidscontracten: bepaalde tijdscontracten, uitzendcontracten, projectcontracten en 0-urencontracten. Welk contract past het beste bij jouw onderneming? Hoe bereik je de juiste verhouding tussen vaste en flexibele arbeidscontracten in jouw organisatie? Je krijgt van PPCI snel het juiste antwoord en we staan voor jou klaar om al jouw vragen rondom flexibele arbeid te beantwoorden.

 

Hoe zorg je voor de optimale bezetting?

PPCI helpt je door jouw medewerkers in dienst te laten treden bij C.O.S. Flexwerk waardoor je geen werkgeversrisico’s meer loopt. Met deze flexibele arbeidscontracten zorg jij voor een optimale bezetting in drukke en minder drukke tijden. PPCI ontzorgt jou met C.O.S. Flexwerk contracten terwijl er op de werkvloer de werkzaamheden toenemen met het het talent dat jij nodig hebt. PPCI stemt de C.O.S. Flexwerk contracten volledig af op jouw wensen en eisen.